RINGATÁSSAL GYÓGYÍTÓKRÓL

Ezen az oldalon szeretném neked bemutatni kedves tanítványaimat, útitársaimat, akik elvégezve a tanfolyamsorozatot maguk is olyan Ringatással gyógyítókká váltak, akiket bátran felkereshetsz. 

Kelemen Annamária


2011-ben vettem részt az első ringatáson, mely sok kellemes testi és lelki szintű tapasztalással járt.
Nagyon megtetszett a módszer és szerettem volna megtanulni, illetve úgy éreztem, hogy ezt az élményt minél több embernek szeretném átadni, ezért 2011 novemberében elvégeztem az alap, majd 2012 márciusában a haladó tanfolyamot is. Ezt követően pedig a terapeuta képzőt. Azóta, amikor csak tehetem gyakorlom a ringatást. Számomra a teljes kikapcsolódást és a belső világomba történő utazás fantasztikus lehetőségét adta. Klubfoglalkozásokon, táborokban veszek részt, fejlesztem a tudásomat.
A ringatás mellett, frissítő fej –és talpmasszázzsal és reiki energiával  is foglalkozom. 

Főállásom mellett csak az esti órákban (18 óra után) illetve hétvégén tudok kezelést vállalni. Sok szeretettel várok mindenkit! :)

Elérhetőségeim:
tel.: +36 30 625 8818
Budapest,  III. kerület.
kelemen.ancsika@gmail.com

***
Kárpáti AndreaMindenkinek meg van a maga útja. Különböző okokból hoz össze minket a sors dolgokkal, amik végül meghatározzák az egész életünket vagy csak nyomot hagynak benne. Az én találkozásom a ringatással véletlennek tűnő volt. Harmadik gyermekem kapcsán kezdett fokozottan érdekelni a ringató mozgásban rejlő erő, elsősorban a hordozás miatt. A módszer megismerése számomra a Tovi Browning által írt könyvnek volt köszönhető. A könyv is megfogott, de még inkább fizikai megtapasztalása, ami egyből elvarázsolt. A mai napig lenyűgöz, ahogy képes elvinni egy másik világba, ahogy különleges változásokat képes elindítani az életemben egyetlen ringatás is.
Boldog vagyok, hogy ma már én is átadhatom a ringatásban rejlő csodákat. Mindezt kiegészítve az aromaterápiával, ami tökéletes társ a ringatás mellé, támogatást nyújtva a mély ellazuláshoz, gyógyuláshoz és belső változásokhoz.

Elérhetőségeim:
tel: +36 20 947 8878
Budapest, III. és VII. kerület
akarpati@azerintesvarazsa.hu

***
Molnár Gabi 


Egyetlen mélyről jövő kívánság fogalmazódott meg bennem a Ringatások tapasztalatai után, hogy bárcsak olyan könnyedséggel és nyitott szívvel tudnám magamat beleengedni a mindennapok történéseibe, ahogyan egy-egy ringatózásba!! Az a meghittség és bizalom, ami szövődik ilyenkor- mint a ringató anyai ölben- ,hihetetlen mélységeit tárja fel az énemnek. Olyan megható és örömteli az élmény!!! Hála azért a sok kacagásért, de a sok felszabadító sírásért is, ami közelebb hozott önmagamhoz!

Akár szép, akár csúnya, amit látok, akkor is izgalmas és az enyém. Sokszor az élet vagy gondolatok zajától semmit nem hallok, látok ebből a belső térből. Olyankor nincs teljesség, csak nyomokban vagyok jelen. Én pedig a teljességre vágyom!

Örömmel veszem, ha Gyógyító Ringatást kérsz tőlem, lehetőleg a délelőtti órákban. Ringatást Budán a XI. kerületben, valamint Budafokon  előzetes egyeztetés alapján vállalok. :)

Elérhetőségeim: 
tel: +36 30 2488 218
1114 Budapest, Bartók Béla út 60. 2/2.
molnargabyy@gmail.com

***
Jenei Magdolna HajnalkaNagyon szeretek megismerni, megérzékelni... bármit. Emberek esetében kifejezetten érdekel, hogy ki hogyan él meg dolgokat, milyen érzései vannak, miket lát meg, miket ismer fel... Igyekszem minden létezőben meglátni, megtalálni a szépséget, bölcsességet, szeretetet. Magamban is.
A ringatás szerelmem lett első látásra. Azóta sok felismerés keletkezett bennem és még mennyi várat magára. Folyamatosan alakulok, hol előre hol hátra...
Imádok ringatni... mert ilyenkor szabadon, mindenféle társadalmi korlátozás és elvárás nélkül szerethetem-tisztelhetem azt a másik embert-lelket, aki átadja magát ennek az élménynek és nekem... és ez számomra igazán csodálatos, és köszönet érte, hogy a részese lehetek! :)

Van egy haiku, melyet nagyon szeretek. Azon vagyok, hogy "így" létezzem. Nem mindig sikerül :)
"Végy egy Ezt-vagy-Azt, 
emeld föl a szívedig, 
s vigyázva tedd le." 
/Fodor Ákos/

Elérhetőségeim:
tel: +36 20 966 2878
Budapest XVI. kerület
magdolna.jenei@gmail.com

***
Gárdonyi Péter

…hosszú, hosszú utakat bejártam,
miközben sok oskolát kijártam,
míg végül a Ringatásra,
és önmagamra találtam…

Bővebben:
Alternatív mozgás és masszázsterapeuta, gyógymasszőr vagyok. Számos alternatív gyógyító eljárás alkalmazása után László Anikóhoz, s a Ringatás módszeréhez, ehhez az egyik legmélyebben és leggyorsabban ellazítani képes manuálterápiás módszerhez jutottam. Jelenleg is elsősorban ezzel a metódussal kezelek.
Amilyen ajándékokat nekem adott a ringatás, azokat szeretném másoknak is nyújtani. A Ringatókezelést újabban masszázsfogásokkal együtt is alkalmazom.
Jellemzően lágy masszázst végzek, melynek keretén belül általában ötvözöm a hagyományos (svéd) masszázs fogásokat a Ma-uri masszázs néhány elemével. Esetenként a masszázsolajon kívül ragyogó színekben pompázó Aura Soma esszenciákat is alkalmazok.

Elérhetőségeim:
tel.: +36 70 534 8278
Budapest XVIII. kerület
gardonyi.peter@gmail.com

***
 Mátai Marina2017. október 23-án örök nyugalomra lelt. Áldás és Fény kísérje!Négy gyermek édesanyjaként kezdtem el keresni a helyemet, az anyaságon kívül, azt a tevékenységet, amiben önmagam lehetek.
Tudtam, mindenképp kapcsolatban van ez egyfajta segítségnyújtással, de a mai napig nagyon hosszú út vezetett. Számtalan tanfolyam, képzés, önismereti tréning a testi-lelki-szellemi gyógyászat területéről, de valami mindig hiányzott.
S egyszer csak megérkezett, rám mosolygott a „Ringatás”. Olyan volt, mint SZERELEM első látásra. Tudtam, Ő az! Az Igazi! Kétség sem fért hozzá. Eddigi utam minden lépése értelmet nyert. A „Ringatás”, mint egy tehetséges szobrász, kifaragta belém álmodott művét. Végtelen szeretetével utamra bocsátott, és kért. „Add tovább az ÉLET szeretetét, az ÉLET kódját, hogy mindenki részesülhessen ebből a csodából, mikor végső soron Önmagával találkozik.
  
***
Molnár Gabriella

Arra gondolok, ha valami jó nekem, az biztosan jó lehet másnak is. Én magam is szívesen veszem, ha ringatókezelést kapok egy másik társamtól, és az itt tapasztalt  jó érzést  örömmel adom  tovább.
Az alábbi idézet segíthet nekünk, hogy jobban ráérezzünk a Ringatókezelés alkalmazása során megélhető élmények minőségre.
Mindenkiben van belül egy gyémánt, ami az embert emberré teszi. Ezt mostanában nagyon betakarjuk. Van, aki függönnyel, lepedővel, de van, aki fával, pajzzsal, és van, aki betonba ágyazza, és azt hiszi, nem lehet onnan kirobbantani. De ez nem így van: a burkot vagy szépen, lassan lehántolgatja az ember, vagy egyszer éri egy olyan hatás, amitől leomlanak a falak.  (Schaffer Erzsébet)

Várlak szeretettel!

Elérhetőségem:
tel: + 36 20 2627 423 
Budapest XI. kerület 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Edit írása: Ringatás avagy a test mindenre emlékszik

Ringatás avagy a  test mindenre  emlékszik.   Egy nagyon komoly  műtét után  döntöttem el, hogy keresek valakit, aki segít oldani-kivezetni ...