PROGRAMOKRÓL

RINGATÓ KLUB
Havonta egyszer lehetősége van minden, legalább az alaptanfolyamot elvégzett ringatónak arra, hogy kölcsönös ringatásban legyen része. Az eleinte könnyűnek látszó, de mégsem túl könnyen kivitelezhető fogások gyakorlása, a technika, a testtartás csiszolása, a befelé figyelés gyakorlása izgalmas feladat. Ha szeretnél ringatni, és szeretnéd, hogy ez egyre könnyebben menjen, és elmúljon a hátfájásod, derékfájásod miközben ringatsz, valamint, ha szeretnéd jobban megismerni önmagad, és megélni, hogy milyen az, amikor valóban benne vagy a pillanatban, akkor gyere bátran. 
A gyakorló nap haladóknak is jó lehetőség az interaktív kezelés gyakorlására, belső megélésére, illetve a benső utazás vezetésének megfigyelésére. Így tehát nem csak a kezdőket, hanem a terapeuta jelölteket is várom szeretettel!

A következő klubfoglalkozások időpontjáról az alábbi elérhetőségeken érdeklődhetsz.

Bejelentkezés telefonon a +36 20 9375 372 számon vagy e-mailben az szivarvanykozpont@gmail.com címen lehetséges.


***

RINGONG
Ringatás a Gong hangjáraEgy különleges élmény, egy nem mindennapi lehetőség …

A ringatás gyengédségének hatására, valamint az érintés és a ritmus által meginduló belső folyamatok felerősödnek a Gong által keltett rezgéstérben. Erőteljes hatással bíró, örömteli oldódás ez, amelynek során gyógyul a test és a lélek. Fizikai, érzelmi és mentális blokkok oldódnak el. A szervezet öngyógyító folyamatai pedig újraélednek. A kezelés után felfrissülve, tele életerővel mész majd tovább.


A kezelés díja: 12 000 Ft /fő
Bejelentkezés: + 36 20 9375 372 telefonon, vagy az szivarvanykozpont@gmail.com címen


Szeretettel várunk!
Ringatás Alaptanfolyam novemberi és decemberi időpontjai: 2021.11.27 - 28. (szombat - vasárnap) A képzés szombaton 10:00 - 18:00 óráig, a ...