PROGRAMOKRÓL

RINGATÓ KLUB
Havonta egyszer lehetősége van minden, legalább az alaptanfolyamot elvégzett ringatónak arra, hogy kölcsönös ringatásban legyen része. Az eleinte könnyűnek látszó, de mégsem túl könnyen kivitelezhető fogások gyakorlása, a technika, a testtartás csiszolása, a befelé figyelés gyakorlása izgalmas feladat. Ha szeretnél ringatni, és szeretnéd, hogy ez egyre könnyebben menjen, és elmúljon a hátfájásod, derékfájásod miközben ringatsz, valamint, ha szeretnéd jobban megismerni önmagad, és megélni, hogy milyen az, amikor valóban benne vagy a pillanatban, akkor gyere bátran. 
A gyakorló nap haladóknak is jó lehetőség az interaktív kezelés gyakorlására, belső megélésére, illetve a benső utazás vezetésének megfigyelésére. Így tehát nem csak a kezdőket, hanem a terapeuta jelölteket is várom szeretettel!

A következő klubfoglalkozások időpontjáról az alábbi elérhetőségeken érdeklődhetsz.

Bejelentkezés telefonon a +36 20 9375 372 számon vagy e-mailben az szivarvanykozpont@gmail.com címen lehetséges.


***

GYAKORLÓNAP
Havonta egyszer arra is van lehetőség, hogy a tanfolyam után közös gyakorláson részt vegyenek a végzett ringatók. Itt átismételjük és a segítségemmel személyre szabjuk a fogásokat. Megnézzük mindazt, ami nehezebben kivitelezhető az épp ringató számára és kipróbálunk különféle pozíciókat, hogy megtapasztalhassa, melyik a legmegfelelőbb neki. A lényeg, hogy megtalálja azt a kényelmes testhelyzetet, ritmust és érintés minőséget, amiben otthon érzi magát, s könnyebben hangolódik a társára. A ringatott közben visszajelzést ad, így segíti a ringatót. Majd cserélnek. Nem biztos, hogy ugyanazok a fogások kerülnek elő a két gyakorló esetén. Ez attól függ, hogy ki mit szeretne átismételni, begyakorolni.


Érdeklődni és/vagy bejelentkezni: 
+ 36 20 9375 372 telefonon, vagy az szivarvanykozpont@gmail.com címen lehet.Edit írása: Ringatás avagy a test mindenre emlékszik

Ringatás avagy a  test mindenre  emlékszik.   Egy nagyon komoly  műtét után  döntöttem el, hogy keresek valakit, aki segít oldani-kivezetni ...