PROGRAMOKRÓL

RINGATÓ KLUB
Havonta egyszer lehetősége van minden, legalább az alaptanfolyamot elvégzett ringatónak arra, hogy kölcsönös ringatásban legyen része. Az eleinte könnyűnek látszó, de mégsem túl könnyen kivitelezhető fogások gyakorlása, a technika, a testtartás csiszolása, a befelé figyelés gyakorlása izgalmas feladat. Ha szeretnél ringatni, és szeretnéd, hogy ez egyre könnyebben menjen, és elmúljon a hátfájásod, derékfájásod miközben ringatsz, valamint, ha szeretnéd jobban megismerni önmagad, és megélni, hogy milyen az, amikor valóban benne vagy a pillanatban, akkor gyere bátran. 
A gyakorló nap haladóknak is jó lehetőség az interaktív kezelés gyakorlására, belső megélésére, illetve a benső utazás vezetésének megfigyelésére. Így tehát nem csak a kezdőket, hanem a terapeuta jelölteket is várom szeretettel!

A következő klubfoglalkozások időpontjáról az alábbi elérhetőségeken érdeklődhetsz.

Bejelentkezés telefonon a +36 20 9375 372 számon vagy e-mailben az szivarvanykozpont@gmail.com címen lehetséges.


***

GYAKORLÓNAP
Havonta egyszer arra is van lehetőség, hogy a tanfolyam után közös gyakorláson részt vegyenek a végzett ringatók. Itt átismételjük és a segítségemmel személyre szabjuk a fogásokat. Megnézzük mindazt, ami nehezebben kivitelezhető az épp ringató számára és kipróbálunk különféle pozíciókat, hogy megtapasztalhassa, melyik a legmegfelelőbb neki. A lényeg, hogy megtalálja azt a kényelmes testhelyzetet, ritmust és érintés minőséget, amiben otthon érzi magát, s könnyebben hangolódik a társára. A ringatott közben visszajelzést ad, így segíti a ringatót. Majd cserélnek. Nem biztos, hogy ugyanazok a fogások kerülnek elő a két gyakorló esetén. Ez attól függ, hogy ki mit szeretne átismételni, begyakorolni.

***

RINGONG
Ringatás a Gong hangjáraEgy különleges élmény, egy nem mindennapi lehetőség …

A ringatás gyengédségének hatására, valamint az érintés és a ritmus által meginduló belső folyamatok felerősödnek a Gong által keltett rezgéstérben. Erőteljes hatással bíró, örömteli oldódás ez, amelynek során gyógyul a test és a lélek. Fizikai, érzelmi és mentális blokkok oldódnak el. A szervezet öngyógyító folyamatai pedig újraélednek. A kezelés után felfrissülve, tele életerővel mész majd tovább.


Érdeklődni és/vagy bejelentkezni: 
+ 36 20 9375 372 telefonon, vagy az szivarvanykozpont@gmail.com címen lehetRingatás Alaptanfolyam 2022 február

Ringatás Alaptan folyam   2022 Egyénileg egyeztetett időpontok szerint zajlik a képzés ebben az évben.  A képzés két napos. Mindkét nap 10:0...