MANTRÁK

Ganesha Mantra
Om Gam Ganapataye Namaha

Lord Ganesha az akadályok elhárítója. Ezzel a mantrával arra kérjük Őt, hogy távolítsa el az utunkból a látható és a szemünkkel nem látható akadályokat is. Akkor is nagyon erőteljes, amikor elakadva érezzük magunkat, és akkor is, ha valami új dologba kezdünk éppen.

Itt tudod meghallgatni: Om Gam Ganapataye Namaha


Magic Mantra
Ek Ong Kar Sat Guru Prasad, Sat Guru Prasad Ek Ong Kar

A Mantra jelentése: Minden teremtménynek egyetlen a Teremtője. Minden a Teremtő áldása. Ennek felismerésében a Guru áldása segít.
E mantra úgy ismert, mint a legerőteljesebb mantra, mely szerint a testünk a templomunk, melyen keresztül megtapasztaljuk a végtelen mindenséget, a tudást, és amelyen keresztül boldogság és áldás árad.

Itt meghallgathatod: Ek Ong Kar Sat Guru Prasad

Green Tara Mantra
Om Tare Tuttare Ture Svaha

Tara Istennőnek 21 alakja van. És minden egyes alakjának különböző a minősége, az esszenciája. Ez a mantra a Green Tara. Ő az, aki szoros kapcsolatban van a földdel, aki nagyon gyakorlatias. Olyan, mint az anya, aki azonnal ott van, amikor a gyermeke segítségért kiált. Tuttare az Istennő, aki eltűnteti a félelmeketTureaki sikert hozSvaha pedig az áldás, mely a szívben gyökerezik. Mint minden mantra esetén, itt is sokkal mélyebb magának az egész mantrának a jelentéstartalma, mint, amit egyes részei jelentenek. Számunkra az a valódi jelentése, amilyen hatást gyakorol ránk. 

Jobb, mint bármilyen orvosság :) ... Itt meghallgathatod: Green Tara Mantra (108)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ringatás Alaptanfolyam 2023

Ringatás Alaptan folyam   2023 Egyénileg egyeztetett időpontok szerint zajlik a képzés ebben az évben.  A képzés egy napos. 10:00 - 18:00 ór...