TANFOLYAMOKRÓL


RINGATÁS - ALAPTANFOLYAM

2021.05.29 - 30. (szombat-vasárnap)
2021.06.12 - 13. (szombat-vasárnap)

A tanfolyam szombaton 10:00 - 18:00 óráig tart, vasárnap 11:00 - 19:00 óráig.
Helyszín: Gyógymasszázs Kuckó 
A cím: 1172. Budapest X. utca 4.

Jelentkezni lehet telefonon a +36 20 9375 372 számon vagy e-mailben: szivarvanykozpont@gmail.com
A további részleteket a jelentkezők e-mailben kapják meg.
Szeretettel várok mindenkit :)

Mindenkinek ajánlott, életkortól, foglalkozástól, nemtől függetlenül, hiszen mindenki rendelkezik egy fizikai testtel, s e test üzeneteinek megértéséhez nagyon nagy segítséget ad ez a két nap. Megtapasztalhatod, hogy hogyan hatnak rád a különböző fogások, ám nem csak a ringatott szerepében élheted át ezt (aki kapja, elfogadja, befogadja, amit kap), hanem, mint ringató is (aki adja). A két nap alatt megtapasztalhatod, hogy hogyan működsz ezekben a helyzetekben, milyen reakcióid, milyen érzéseid vannak, milyen gondolatok merülnek fel benned, és azt is észreveheted, hogy mik a valódi igényeid. Ha nem akarsz hivatásszerűen ringatással foglalkozni, akkor is ajánlom a tanfolyam elvégzését, hiszen bármit is csinálj, bárhol is élj, az első és legfontosabb dolog, hogy ismerd meg önmagadat, légy tisztában az igényeiddel, és azt megtanuld kinyilvánítani mások felé is. 

Az alaptechnikán túl megismerkedünk a ringatás - holistic pulsing háttérfilozófiájával, történetével, megalkotójával, irányzataival, a légzés fontosságával, a meditációval, s, ahogy előbb írtam, testünk jelzéseivel. A második nap végére te is képessé válsz egy csendes alapkezelést elvégzésére.***
RINGATÁS - HALADÓ TANFOLYAM
Ez a tanfolyam 4 napot vesz igénybe (két hétvége), de még ez is mindenkinek ajánlott. Vagyis a haladó tanfolyam elvégzése sem feltételezi azt, hogy ringatással foglalkozz a későbbiek folyamán. Ha önismereti úton jársz, és szeretnél jó hangulatban, jó csapatban, kellemes légkörben tapasztalatokat szerezni, akkor itt a helyed. A ringatások adta belső utazás mélységeiben segíti önmagad felfedezését. A tested üzeneteinek megértése pedig választási lehetőséget ad a kezedbe. Újabb fogásokat tanulunk, amelyek máshol és máshogyan érintenek meg, így más oldalról is megfigyelhetővé válnak a blokkjaink, a korlátaink, a szokásaink, a félelmeink, és azokon túl a vágyaink. Izgalmas kalandtúra ez mindannyiunk számára. Gyere velem/velünk és éld át a pillanatot, tapasztald meg milyen az, amikor elengedve a korlátaidat, felhagyva az állandó kontrollal, teljes a szabadságod, mégis biztonságban vagy.

A következő haladó tanfolyam időpontjáról az Alaptanfolyamot végzett hallgatók kapnak értesítést.

***
RINGATÁS - TOVÁBBKÉPZŐ
Ez a harmadik állomása a Ringatás tanfolyamnak. Nyolc hónapig tartó közös munkát, rendszeres ringatásokat, és más kapcsolódó módszerek megismerését tartalmazza.  Megismerkedünk pl. az Alexander technikával, amely testtartás tudatosítással kapcsolatos, az emberi energetikával, és az együttműködő kommunikáció gyakorlatával. Elmélyülünk a testelme világában, és megismerjük a DNS-hez kapcsolódó tartalmakat, amelyek, mint fogaskerekek illenek össze a gyógyító ringatás hatásmechanizmusával.
A továbbképzés nagy részét azonban a gyakorlat, a megtapasztalások teszik ki. Izgalmas utazásban lehet részed, ha velem/velünk tartasz. A képzés végén vizsgát is tehetsz, amennyiben te magad is szeretnél Gyógyító Ringató azaz Holistic Pulsing Practitioner lenni. A vizsga nem kötelező, ha csupán önismereti utazásnak tekinted ezt a folyamatot, de nem kívánsz ringatóként működni. 

A képzés indulásáról a haladó tanfolyamot végzett hallgatók kapnak értesítést.


Ringatás Alaptanfolyam októberben két hétvégén is lesz. Választhatsz, hogy Neked melyik időpont a megfelelő: 2021.10.16 - 17.  vagy 2021.10....