TANFOLYAMOKRÓL

Ringatás - Alaptanfolyam

Az alaptanfolyam kis létszámú (2-4-6 fős) csoportokban zajlik. Az időpontot az érdeklődőkkel egyeztetjük.

Jelentkezni lehet telefonon a +36 20 9375 372 számon vagy e-mailben: szivarvanykozpont@gmail.com
A további részleteket a jelentkezők e-mailben kapják meg.
Szeretettel várok mindenkit :)

Egy kicsit bővebben az Alaptanfolyamról:

Mennyi ideig tart? 
Egy napos képzés (1x8 óra), de igény szerint tartok két rövidített napos (2x4 óra) képzést is. 


Mit tanulunk? 
Megtanulhatod a ringatás alaptechnikáját, az ún. alapkört. Megismerkedsz a test-elmével. Olyan kulcsokat kapsz a kezedbe, amikkel minőségi változást érhetsz el az életed különböző területein. Gyakorlatban is megtapasztalod a ringatást ringatóként és ringatottként is.

Mi kell hozzá? 
Előképzettséget nem igényel. Mindenki képes megtanulni, hiszen az érintés és a ritmus mindannyiunk életének két olyan alappillére, amelyek nélkül nem létezhetünk. 

Kinek ajánlod? 
Mindenkinek ajánlom, aki szeretné jobban megismerni a saját testét, annak ritmusát, igényeit, s a testében tárolt „blokkok”, tünetek valódi tartalmait, üzeneteit. 
Ajánlom azoknak is, akik szeretnének rálátni a kapcsolataikat mozgató sémákra, és akiknek szándékában áll letenni a kapcsolati játszmáikban felvett szerepeiket. Azoknak, akik szívesen ismernék meg a tiszta és őszinte kommunikációt, és azt, hogy a ringatással akkor is tudunk egymáshoz kapcsolódni, amikor a szavak nem segítenek.

Ringatás Haladó tanfolyam

Mennyi ideig tart? 
Három napos képzés. (3x8 óra)

Mit tanulunk? 
Sok új fogás megtanulása mellett elmélyülhetsz a test-elme világában. Jobban megértheted a tested kommunikációját, és minőségi változásban lehet részed azáltal, hogy elkezded alkalmazni a tanultakat: a szemlélődő figyelmet, az átlégzést, a megengedést, stb. 
Gyakorlati tapasztalatokat szerezhetsz, amely tapasztalatok által szerzett felismerések segítenek neked meglátni a párhuzamokat az életedben. 
Megismerjük a testünk jobb és bal oldali minőségeit, valamint a további törésvonalak segítségével feltérképezhető, különböző minőségű tereit. 

Mi kell hozzá? 
Ringatás Alaptanfolyam után lehet erre a képzésre jelentkezni. Feltétele egy személyes konzultáción való részvétel. (1x3 óra)

Kinek ajánlom? 
Szívből ajánlom minden masszőrnek, gyógymasszőrnek, alternatív gyógyítónak, akik kiegészítő kezelésként is tudják alkalmazni az itt tanultakat amellett, hogy saját belső fejlődésüket mélyen megtámogatja a Ringatás „tudománya”.
Ajánlom még pedagógusoknak, az egészségügyben dolgozóknak, igen, nem csak a nővéreknek, ápolóknak, hanem az orvosoknak is! és mindenkinek, akik emberekkel és/vagy állatokkal foglalkoznak

Ringatás Terapeutaképző

Mennyi ideig tart? 
16 alkalom - a találkozások rendszerességét az aktuális csoporttal egyeztetjük. Ideális esetben havonta 1 - max. 2 alkalom.  

Mit tanulunk? 
A képzésnek több része van, mely részek bevezetnek pl.:
az emberi test felépítésébe (a megszokott módoktól eltérően)
az Alexander technikába (a harmonikus test birodalmába)
az Emberi energetika alapjaiba
az Együttműködő kommunikáció alapjaiba
a DNS és a Ringatás kapcsolódásába
… és még sorolhatám azokat a különféle irányokat, ahonnan megtámogatást kapunk - pl. hangok, rajzok, színek és formák által. 

Rengeteg ringatókezelést adsz és kapsz, mely kezelések különböző témákra, különböző instrukciók alapján zajlanak. Izgalmas felfedezőút ez az egész minden résztvevő számára. 
A képzés alkalmai közötti időszakok is részei a képzésnek. A párhuzamok, az áramlatok, a teremtéseid, a megéléseid, a viselkedésmintázataid, a reakcióid felfedik magukat előtted. Ezekhez is megkapod az aktuális támogató energiákat.

Mi kell hozzá? 
A Haladó tanfolyam elvégzése után van lehetőség arra, hogy elvégezd ezt a kurzust. Feltétel egy személyes konzultáción való részvétel. (1x3 óra)
Ami még jól jöhet: elszántság, kitartás, felfedezővágy, nyitottság

Kinek ajánlom? 
Először is azoknak, akik szeretnének Ringatással - ringatókezeléssel segíteni a hozzájuk fordulóknak.
Másodszor mindenkinek, aki szeretne egy mély önismereti utazáson részt venni. Ezen utazás során képessé válsz arra, hogy felismerd, mi áll a kibillentséged hátterében, és mi támogatja meg legjobban azt, hogy visszatalálj a középpontodba.

A képzés indulásáról minden Ringatás Haladó tanfolyamot végzett hallgató kap információt.

A képzés(ek)re jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet:
szivarvanykozpont@gmail.com  vagy   telefon: +36 20 9375 372

László Anikó
Alternatív mozgás és masszázsterapeuta, Holistic pulsing - Gyógyító ringatás practitioner és oktató
www.ringatoterapia.hu
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Edit írása: Ringatás avagy a test mindenre emlékszik

Ringatás avagy a  test mindenre  emlékszik.   Egy nagyon komoly  műtét után  döntöttem el, hogy keresek valakit, aki segít oldani-kivezetni ...