A KEZELÉSRŐL

Hol és hogyan történik a kezelés?
A kezelés masszázságyon történik a kezelőszobában. Kényelmes öltözék viselete ajánlott, hiszen a szoros ruházat korlátokat szabhat egy-egy mozdulatnak. Olyan ruhát viselj, ami nem csúszik, tehát lehetőleg pamutból legyen, lehetőleg hosszú nadrág, hosszú ujjú póló és tiszta zokni. 

Mennyi időt vesz igénybe?
Egy teljes ringatókezelés 1,5 órát vesz igénybe. Ebben benne foglaltatik a felvezető beszélgetés, maga a ringatás, majd a pihenés/levezetés.

Mi történik a kezelés alatt?
Beszélgetünk rólad, a problémádról, amivel dolgozni szeretnél és megfigyeljük, hogy ezeket a problémákat, illetve a velük kapcsolatos érzéseket hol és hogyan tárolta el a tested. Ráhangolódunk a tested jelzéseire, és lépésről lépésre haladva megyünk egyre mélyebbre, valódi önmagadhoz. Amint ezt megtapasztalod, nem lesz kedved felpattanni az ágyról, ezért is van némi pihenőidő a kezelés végeztével. Legvégül pedig összegezzük a tapasztalatokat, ami szintén segíti a tudatosodás folyamatát.

Mennyibe kerül a kezelés?
12 000,- Ft / alkalom
(egy alkalom másfél órát vesz igénybe)

Hol van a rendelő?
Budapesten a XVII. kerületben a Gyógymasszázs Kuckóban, és Maglódon

Hogyan lehet kezelésre jelentkezni?
Hívhatsz telefonon a +36 20 9375 372 számon vagy írhatsz e-mailt a szivarvanykozpont@gmail.com címre. Én a telefont javaslom, mert így könnyebben és gyorsabban tudunk időpontot egyeztetni.

Kedd esti távringatás - 2020.06.02.

Nem minden az, aminek látszik! Sőt, én úgy mondanám, hogy semmi nem az, aminek látszik. A teljes átalakulás első lépései megtörténtek - val...