A KEZELÉSRŐL

Hol és hogyan történik a kezelés?
A kezelés masszázságyon történik a kezelőszobában. Kényelmes öltözék viselete ajánlott, hiszen a szoros ruházat korlátokat szabhat egy-egy mozdulatnak. Olyan ruhát viselj, ami nem csúszik, tehát lehetőleg pamutból legyen, lehetőleg hosszú nadrág, hosszú ujjú póló és tiszta zokni. 

Mennyi időt vesz igénybe?
Egy teljes ringatókezelés 50 - 60 perces. Ezt megelőzi a felvezető beszélgetés, a kezelés végén pedig van lehetőség a pihenésre, a levezetésre. Egy alkalom tehát kb. 1,5 órát igényel.

Mi történik a kezelés alatt?
Beszélgetünk rólad, arról a témáról, amivel dolgozni szeretnél. Megfigyeljük, hogy a témáddal kapcsolatos érzéseket hol és hogyan tárolta el a tested. Ráhangolódunk a tested jelzéseire, és lépésről lépésre haladva megyünk egyre mélyebbre, valódi önmagadhoz. Amint ezt megtapasztalod, nem lesz kedved felpattanni az ágyról, ezért is van némi pihenőidő a kezelés végeztével. Legvégül pedig összegezzük a tapasztalatokat, ami szintén segíti a tudatosodás folyamatát.

Mennyibe kerül a kezelés?
14 000,- Ft / alkalom
(egy alkalom másfél órát vesz igénybe)

Hol van a rendelő?
Budapesten a XVII. kerületben a Gyógymasszázs Kuckóban

Hogyan lehet kezelésre jelentkezni?
Hívhatsz telefonon a +36 20 9375 372 számon vagy írhatsz e-mailt a szivarvanykozpont@gmail.com címre, vagy a Gyógymasszázs Kuckó facebook oldalán is bejelentkezhetsz: Gyógymasszázs Kuckó
Én a telefont javaslom, mert így könnyebben és gyorsabban tudunk időpontot egyeztetni.
Távringatás: Minden héten kétszer van lehetőség távból ringatást kapni. A ringatók kis csapatával 2021 december 22-ig karitatív módon felajánljuk ezt a heti kétszer 1 órát minden érdeklődő számára.
Keddenként: 19:00 - 20:00
Szombatonként: 17:00 - 18:00

A meditáció-távringatás nem az online térben zajlik, hanem azon túl. Úgy hívom: a Szeretet-Térben. Egy ráhangolódó meditációval érkezünk ide, de természetesen mindenki a saját otthonában van. A ringatók teszik a dolgoukat, pontosan tudják, hogy mi a feladat. Ringatottként úgy tudsz csatlakozni, hogy kinyilvánítod a szándékodat, hogy részt kívánsz venni a kedd esti - szombat délutáni távringatáson, és részesülni kívánsz a jótékony energiákból, amik a ringatás által érkeznek hozzád a Szeretet-Teréből. Ezt követően gyújts meg egy mécsest, hallgass egy kellemes relaxációs zenét, pihenj le, és lélegezz mélyeket, figyeld, hogy mi történik, hogy mit érzékelsz, mi minden érkezik hozzád. Fogadd, ami jön és engedd, ami menni kíván. Ennyi, nem több. 

A programon való részvétel ingyenes.
Ha több infót szeretnél, akkor lájkold facebook oldalunkat: A ringatás művészete és kövesd a bejegyzéseinket. Hétről hétre érkeznek üzeneteket, amelyek megtámogatják a napjainkat, és a heti két közös távringatást. Szeretettel látunk!

2021 december 22. után egyéni időpontegyeztetéssel kérhető ez a távkezelés. 
Bejelentkezés: +36 20 9375 372

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ringatás Alaptanfolyam 2022 február

Ringatás Alaptan folyam   2022 Egyénileg egyeztetett időpontok szerint zajlik a képzés ebben az évben.  A képzés két napos. Mindkét nap 10:0...