A KEZELÉSRŐL

Hol és hogyan történik a kezelés?
A kezelés masszázságyon történik a kezelőszobában. Kényelmes öltözék viselete ajánlott, hiszen a szoros ruházat korlátokat szabhat egy-egy mozdulatnak. Olyan ruhát viselj, ami nem csúszik, tehát lehetőleg pamutból legyen, lehetőleg hosszú nadrág, hosszú ujjú póló és tiszta zokni. 

Mennyi időt vesz igénybe?
Egy teljes ringatókezelés 50 - 60 perces. Ezt megelőzi a felvezető beszélgetés, a kezelés végén pedig van lehetőség a pihenésre, a levezetésre. Egy alkalom tehát kb. 1,5 órát igényel.

Mi történik a kezelés alatt?
Beszélgetünk rólad, arról a témáról, amivel dolgozni szeretnél. Megfigyeljük, hogy a témáddal kapcsolatos érzéseket hol és hogyan tárolta el a tested. Ráhangolódunk a tested jelzéseire, és lépésről lépésre haladva megyünk egyre mélyebbre, valódi önmagadhoz. Amint ezt megtapasztalod, nem lesz kedved felpattanni az ágyról, ezért is van némi pihenőidő a kezelés végeztével. Legvégül pedig összegezzük a tapasztalatokat, ami szintén segíti a tudatosodás folyamatát.

Mennyibe kerül a kezelés?
14 000,- Ft / alkalom
(egy alkalom másfél órát vesz igénybe)

Hol van a rendelő?
Budapesten a XVII. kerületben a Gyógymasszázs Kuckóban

Hogyan lehet kezelésre jelentkezni?
Hívhatsz telefonon a +36 20 9375 372 számon vagy írhatsz e-mailt a szivarvanykozpont@gmail.com címre, vagy a Gyógymasszázs Kuckó facebook oldalán is bejelentkezhetsz: Gyógymasszázs Kuckó
Én a telefont javaslom, mert így könnyebben és gyorsabban tudunk időpontot egyeztetni.
Távringatás: Ez egyfajta energetikai kezelés. Személyre szabott, teljes mértékben a te igényeid szerint zajlik. 

A meditáció-távringatás nem az online térben zajlik, hanem azon túl. Úgy hívom: a Szeretet-Térben. Egy ráhangolódó meditációval érkezünk ide, de természetesen mindenki a saját otthonában van. 

Bekapcsolódunk, elindítom a folyamatot, és végig viszem a ringatókezelést az energiatérben. 

Ringatottként úgy tudsz csatlakozni, hogy a megbeszélt időben elcsendesedsz, leülsz vagy lefekszel. Ha szükségét érzed hallgathatsz közben relaxációs zenét, meggyújthatsz egy mécsest, füstölőt. A lényeg, hogy kellemes környezetben légy és helyezekedj el kényelmesen. Majd lélegezz, lazulj bele és figyeld, hogy mi történik, mit érzékelsz, mi minden érkezik hozzád. Fogadd, ami jön és engedd, ami menni kíván. Ennyi, nem több. A kezelés végét meg fogod érezni. Ezt követően érdemes, mert tanulságos lehet megbeszélni megbeszélni egymással a tapasztalatainkat. 

A távkezelés díja: 14 000,- Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Edit írása: Ringatás avagy a test mindenre emlékszik

Ringatás avagy a  test mindenre  emlékszik.   Egy nagyon komoly  műtét után  döntöttem el, hogy keresek valakit, aki segít oldani-kivezetni ...