A KÖNYV

Tovi Browning: A gyengédség hatalma - Gyógyító ringatás

Tovi ebben a könyvében olvasmányosan, könnyed hangvétellel vezet be a Ringatás módszerébe, meséli el saját és mások tapasztalatait. Bennem mélyre vezető belső utazást indított el a könyv olvasása, majd magyarra fordítása. A közben átélt ringatások pedig hozzásegítettek ahhoz, hogy mindarról, amiről olvastam, meg is tapasztaljam. Szívből ajánlom minden létező embernek, aki szeretné megélni a Szív valódi Szeretetének mélységeit. Túl a birtoklási vágyon, az érzelmi játszmákon, az elme csapdáin vár a Szív tere. A világ, ahol a megértés, a befogadás, az elfogadás alapjaira épül az élet. A Ringatás módszere ebbe a világba hív. A valódi Szeretet világába. Segít az úton elindulni, segít az úton járni, és segít abban, hogy kinyíljon a szemünk, és felismerjük életünk nagy játszmáinak összefüggéseit. Segít visszanyerni belső erőnket, és összekapcsolódni Isteni Önmagunkkal/Felsőbb Énünkkel. (A fordító ajánlása)
  
A könyv ára: 3490,-  

AJÁNLÁSOK:

Ez egy alapmű. Tolle mellett tartanám a polcon. (Márta László)

Nagyon jó könyv, csak ajánlani tudom! Nekem nagyon sokat adott egy nehéz időszakban és kedvet is kaptam tőle, hogy kipróbáljam a ringatást, ami még nagyobb élmény volt! Igazi hazatalálás volt önmagamhoz, ahonnét újra el tudtam indulni új élmények, kapcsolatok, tanulmányok felé. Köszönöm Anikó! (Kovács Viktória)

Tovi könyve ALAP, ha valaki meg akarja ismerni a VilágÁT. Ajánlom szeretettel. (Bende Rita)

Ez egyike azoknak a könyveknek, amik biztosan hozzájárultak ahhoz, hogy az legyek, aki ma vagyok. Egykor sokat adott, szívből ajánlom. (Peringer Szilvia)

Bár még csak az alaptanfolyamot végeztem el Anikónál, de azóta is használom magamon és másokon is a ringatást. Reiki oktatóként nagyon jó segítő és kiegészítő módszernek tartom. ... A könyv rengeteg hasznos információval van tele, amelyek segítenek önmagunk testi-lelki megismeréséhez ... Tetszik, hogy szavak sem kellenek, rendben lesz minden. (I.A.)

Nehéz erről a könyvről általánosságban írni, nem is lehet. Arra számítottam, hogy a ringatással kapcsolatos szakkönyv lesz, azonban sokkal többet adott. A "gyengédség hatalma" valójában azokról a minőségekről, kommunikációkról ír, amelyek meghatározzák az életünket. Számomra rendkívül meghatározó volt a testen keresztüli gyógyulás, hogy ne csupán a pszichés, mentális működés mentén lássuk és tudatosítsuk a világot. Nem véletlenül van egy csodálatos testünk, mely rengeteg ajándékkal, olykor fájdalommal ajándékoz meg minket, de mindezeket azért teszi, hogy felhívja a figyelmünket valamire, amit korábban vagy nem vettünk figyelembe, vagy könnyebbnek tűnt átlépni rajta. Jelenleg, amikor egyszerűnek tűnik, hogy csupán az elménket használjuk és ne figyeljünk belső megérzéseinkre és testünk jelzéseire, nem túlzás azt mondanom, hogy létfontosságú egy ilyen könyv, amely kiemelkedik az ezoterikus, gyógyító jellegű  könyvek tömkelegéből. (Csernák Zsuzsa)

Ez a könyv sokunk segítője lett. Csak szeretettel tudom ajánlani lelki gyógyulásunk megsegítéséhez. (Jambricska Györgyi)

Ringatva lenni, annyi mint szeretve lenni. Jelenti a gyengédséget, a gondoskodást, biztonságot. Amikor először ringattak meg, a ringatás közben kissé csalódott voltam, mert kellemes volt ugyan, de nem éreztem semmi különlegeset, amit előtte elképzeltem magamnak. Ám amikor vége lett, azt éreztem, hogy megállt forgásában a föld, időn és téren kívül kerültem. Megtudtam, hogy miért sírnak  a kisbabák, amikor a ringatás után leteszik őket. Én sem akartam, hogy abbahagyják... (Bátori Zsuzsanna)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Edit írása: Ringatás avagy a test mindenre emlékszik

Ringatás avagy a  test mindenre  emlékszik.   Egy nagyon komoly  műtét után  döntöttem el, hogy keresek valakit, aki segít oldani-kivezetni ...