2020. július 23., csütörtök

Ringatások összegzése 2020.06.09 - 07.21.

A következő alkalmak során megtapasztalt belső utazások, gyógyulások, tisztulások tovább zajlottak, és zajlanak most is. Engedjétek meg, hogy röviden, néhol címszavakban foglaljam össze az elmúlt 7 alkalmat:

2020.06.09. A ringatás maga az Élet! Átadom magam a pillanatnak - a "pillanat kegye" - a szeretet, ami körbevesz ilyenkor, nem lehet szavakkal leírni.

2020.06.16. Szintlépés történt. A világ a szeretet egységében létezik. Az igaz szeretet a gyógyír minden sebzett lélek számára.

2020.06.23. A múlt, a jelen és a jövő letisztulása, átkalibrálás. Az idő, mint olyan nem létezik, csupán földi életünk egyik kerete. Nem számít, mi volt, mi van, mi lesz; az egyetlen, ami számít az Isteni Igazság! A magyar királyi jogar megjelenik a Térben.

2020.06.30. Rend van. Ennek az univerzumnak a Rend a lelke. Emlékezzünk eredetünkre, lelkünk ősi-isteni Magjára, s hogy azért érkeztünk a Földre, mert feladatot teljesítünk. A magyar szakrális szent korona eredeti formájában és díszítettségében láthatóvá válik a Térben.

2020.07.07. A férfi és a nő kapcsolódása szeretetben. Kettejük szövetségében, kettejük egységéből születik a gyermek, így immáron e szent háromsághoz kapcsolódó minőségek hatják át tisztán az életünket. Megszólalt a dal - a szív dallama. Megbocsátás, összetartozás, öröm, nevetés, felszabadultság, újjászületés. A valóságról alkotott képünk tisztánlátása.

2020.07.14. Az anyaseb gyógyítása történt meg kinek-kinek azon a szinten, amit képes volt befogadni a szent nőiség, a szent anyaság és az ezekhez kapcsolódó fájdalmak gyógyítása kapcsán.

2020.07.21. Önmagunkat ringattuk, így adhattuk most a legtöbbet a világnak. "Ha én rendben vagyok, akkor körülöttem is rendeződnek a dolgok." Isten a tenyerén hord bennünket. A legnagyszerűbb dolog: Szeretetben létezni!

A következő csoportos ringatás, amire mindenkit szeretettel várunk 07.28-án kedden este lesz 19:00 órai kezdettel lesz. Ha megérint, ha hív ez távolságból történő kapcsolódás, akkor ne habozz, vegyél részt bátran. Este 19:00 órakor gyújts meg egy gyertyát vagy egy mécsest, csendesedj el, pihenj le, vagy csak ülj le, mintha meditálnál. Ha jólesik, elindíthatsz egy számdora kellemes, lélekemelő zenét, és máris indulhat a bekapcsolódás a Szeretet-Terébe, oda, ahol mi Ringatók tiszta szívvel látunk minden érkezőt. Fogod érezni, hogy mi történik. Fogod érzékelni, hogy a tér hullámzik, a tested bizsereg, az érzelmeid és az elméd megnyugszik. Nem kell ehhez semmiylen eszköz, nem kell hozzá online tér. Te kellesz hozzá csupán, és a szándékod, hogy ott legyél, hogy részt vegyél és átadd magad a Szeretet tiszta szent energiájának. Mi minden kedden este találkozunk egymással. Hol többen, hol kevesebben érkeznek hozzánk. Minden alkalom önmagában egy csoda, ami aztán tovább kísér bennünket a hétköznapokban.

Szeretettel várunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ringatás Alaptanfolyam 2022 február

Ringatás Alaptan folyam   2022 Egyénileg egyeztetett időpontok szerint zajlik a képzés ebben az évben.  A képzés két napos. Mindkét nap 10:0...