2020. június 6., szombat

Kedd esti távringatás - 2020.06.02.

Nem minden az, aminek látszik! Sőt, én úgy mondanám, hogy semmi nem az, aminek látszik. A teljes átalakulás első lépései megtörténtek - valami véget ért, s valami új kezdődött. Látásom szerint vége van a "vonatablaknyi filmvásznon" látszódó formaváltozásokba való belezuhanásnak, és elkezdődik egy másképp látás - mintha repülőre ülnénk, s onnan néznék a tájat. (Ganeshával való kapcsolódás a múlt alkalommal bizonyosan ezt a váltást támogatja meg.) Érdemes megfigyelnünk, hogy az élethelyzeteinkben hogyan jelenik meg ez a másképp látás. 
Az átalakulás a kristálymandalát is érintette ismét, csak most sokkal nagyobb mértékben. Elhagyta régi helyét, s most várakozik arra, hogy megszülessen az új helye, s az új formája.  
Szándékunk szerint: az Igazságot kívánjuk látni, hallani, gondolni és beszélni. Az Igazságot cselekedni, s az Igazságot kérjük megnyilvánulni a térben. A bensőnk tükreként megjelenő külvilágban jól érzékelhetően látszik, hogy hol tartunk épp a folyamatban.
Fontos, hogy emlékezzünk a Szeretet-Térben szerzett kapcsolódási pontokra. Maradjunk ebben. Higyjünk a belső hangnak, s bátran fejezzük ki, adjuk át az érkező üzeneteket.
Az őseinkkel való dolgaink rendezése által születik a tiszta, őszinte, megtámogató család, az égi, a földi és az emberi szeretet szentháromsága. Ez a szent család az új világ működési egysége. 
"Szeretettel megélni az elengedést" - ezt is tanuljuk épp. Az idő szférájában ez türelmet igényel, hogy mindazt, ami nem szolgál minket, ami hátráltat, lehúz, elterel vagy megköt, ahelyett, hogy dühösek lennénk rá, hálás szívvel, szeretettel engedjük el, és válasszunk más lehetőséget a sok ezer, sok millió lehetőség közül. 

Állat és növény szimbólumok, amik megjelentek ez alkalommal:
Delfin: életöröm, barátság, kommunikáció, harmónia, egyensúly, játékosság, közösséghez tartozás. Némely ezoterikus iskolák szerint ezekben a jószándékú, emberbarát állatokban az angyalok öltenek testet, hogy boldogságot hozzanak a Földre. Az atlantiszi emberek reinkarnációiként is emlegetik őket. A delfin mint szimbólum összeköti az eget és a földet, a Teremtő üzeneteit közvetíti az ember felé.
A madár - Kormorán avagy Kárókatona: általában az emberi lélek szimbóluma, a felemelkedés az égbe. A felülnézet lehetősége. Könnyen és természetesen jutnka a Nagy Magasságokba, ahova mi is törekszünk.
Kaktusz: Állhatatosság, melegség

A következő közös ringatásunk időpontja: 2020.06.09. kedd este 19:00 - 20:00 
A részletekkel kapcsolatosan látogass el a:
https://www.facebook.com/ringatoterapia/ oldalra.

Áldás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ringatás Alaptanfolyam 2022 február

Ringatás Alaptan folyam   2022 Egyénileg egyeztetett időpontok szerint zajlik a képzés ebben az évben.  A képzés két napos. Mindkét nap 10:0...