2020. május 28., csütörtök

Kedd esti távringatás - 2020.05.19.

Egyre erősödik bennem az érzés, hogy újra és újra arra hívjak mindenkit, aki ezt olvassa, hogy kapcsolódjon be a Szeretet-Térben zajló ringatásokba. A következő alkalom 2020.05.26. este 19:00 - 20:00.
Olyan puha, átölelő, megtartó szeretet vesz itt mindenkit körül, ami semmihez nem fogható. Olyan biztonság és bizalom nyílik ki a szívekben, ami alapvető ahhoz, hogy a felemelkedés folyamata során zajló testi-lelki tisztulások-gyógyulások megtörténhessenek.
Ringatóként éljük a földi és az égi támogatottságot, az együttműködést, a bátorságot, az erőt, a kitartást, a megtartást. Látjuk és segítjük, támogatjuk az érkező lelkeket, és éljük az együtt-et, az egymásra hangolódást, a békességet, a nyugalmat, a bizonyosságot. Éljük mindezt, pedig mindennek az ellenpólusa is megjelenik. Lehetséges ez? Egyszerre megélni az örömöt és a bánatot? A bizonyosságot és a bizonytalanságot? A szeretetet és a félelmet? Igen, lehetséges. A mindent átölelő és befogadó Szeretet terében, ahol a tudatunk kitágul, bizony érzékelhetővé válik a különböző érzelmek különböző rezgésszintje.
A ringatás során megjelentek az ellenpólusok. Megjelent a kétség - a két-ség - amikor szétválik, és két fél - fél-elem lesz az egészből. Egy fekvő nyolcasban, egy végtelen jelben, a végtelen szimbólumban jelent ez meg. Ennek a fekvő nyolcasnak a leírása történt mozdulatokban is. Folyamatában érződött, hogy hol van az egyensúlytalanság. Hogy melyik irányba tolódik el. Aztán ahogy zajlott a folyamat, egyre jobban tisztult, egyre jobban került az egyensúly állapotába. Nem tűnt el egyik sem. Megmaradt az öröm és megmaradt a bánat. Megmaradt a bizonytalanság és megmaradt a bizonyosság. Minden a maga helyére került, a maga mennyiségében és a maga minőségében, és így valahogy megnyugodni látszott a tér és megszületett a békesség az emberi szívben. Nyugalom volt mozdulatlanság, csend és béke.
Mária jelenés által kísért ringatásunkban gyógyult az elveszett önbecsülés, és a jelenlegi világban meg nem értett gyermekek és a világ kapcsolata: "Minden gyermek gyémánt, mi is gyémántok vagyunk, mindnyájan gyémántok vagyunk.” ... "Láttam a meg nem értett gyerekeket, akik a mi világunkban sérültek, ők is gyémántként ragyogtak, ők azok, akik színesítik jelenlétükkel a világunkat. Az a világ amit ma láttam,egy abszolút elfogadó, ragyogó világ volt, ahol nem volt megkülönböztetés, csak szeretet, és mindenki ragyoghatott."
Gyógyult az ősi félelem az ismeretlentől, a fájdalommal szülés, a változásokban rejlő félelmek. Gyógyultak a szívünkből kiáradó szeretet által. Semmi mást nem teszünk, csak ringatunk, s közben lélegzünk és jelen vagyunk azzal, ami épp történik.
Minden résztvevő ringatott lélek annyit haladhat befelé önmagába, amennyire képes. A saját tempójában nyitja a belső kapukat, mi pedig támogatjuk a döntéseiben, a megéléseiben.
Ismét megjelentek állatok a térben, pl. egy zsiráf, ami a békeszeretetet, a jóságot és a bölcsességet szimbolizálja. Az emlősállatok közül a zsiráfnak van a legnagyobb szíve. A zsiráf továbbá nagyon erős állat, ugyanakkor nagyon szelíd: egyetlen rúgásával harcképtelenné tehetné a társát – csak épp nem teszi. Nyálával képes feloldani a tövist, ami azt a készséget jelképezi, hogy mások „fullánkjait” együttérzéssel és empátiával dolgozhatjuk fel. (emk.hu)
Megjelent a páva, alakváltozásokkal, mint női lélek archetípusai: volt pulyka, hattyú majd ismét páva lett. A páva az isteni kegyelem, a szépség, a megújulás szimbóluma, az örök szerelem, a szabadság és a tisztaság jelképe. Farktollai a világmindenséget jelképezik. Jézushoz is kapcsolódik, mint a hatalom és az örök élet szimbóluma.
Megjelentek halak is. A hal a bőséget, a termékenységet és az örök életet szimbolizálja, olykor hírvivő szerepet tulajdonítanak neki. A buddhista nyolc szimbólum egyike is, a keresztény szimbolikában pedig Jézus Krisztust jelenti.
Megjelent a sas, a madarak királya. "Az égi uralom, a Nap, a Napisten szimbóluma. Szentséges, tiszta, erős és bár ragadozó, földi léte nem szennyezi be. A sas a győzelem a Gonosz felett. A buddhizmusban Buddha hátasállata. A kereszténységben Jézus égi aspektusa. Lélekmadár, a lélek felemelkedését és megdicsőülését szimbolizálja. A sas minden kultúrában a győzelem, az Isteni energia, a Főnix élő megtestesülése: ... “a megvénült sas keres egy tiszta forrást, onnan felszáll a Napba, ahol a szárnya meggyullad, majd leereszkedik a forráshoz, háromszor megmártózik a vizében, és megfiatalodik.” Más mítosz szerint a sas visszavonul, mint egy főnix, kihullatja a tollát, csőrét és karmait majd ezt követően megújul." (kagylokurt.hu)
A tenger, a lótusz és a gyermek, mint szimbólum szintén jelen volt.
Mi is kapjuk a beavatásokat, új gyógyítási metódus is érkezett most kedden. Ezekről itt nem tudunk írni, de a táv és a személyes - fizikai ringatásainkban már meg fog jelenni ez a minőség.
Végtelen szeretettel hívunk a következő közös ringatásunkra a Szeretet-Térbe kedd esténként. Ez egy olyan lehetőség, amihez nincs hasonló. Nem kerül semmibe, csupán egy elhatározásba, hogy: „Ezt megteszem magamért!” Bátran élj vele és tapasztald meg, hogy mit ad egy rendszeresen, hétről hétre átélhető ringatás. December 22-ig minden héten szívesen látunk.
Ha szeretnéd fizikailag is megtapasztalni ezt a kezelést, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi megtaláljuk a lakóhelyedhez legközelebbi ringatót.
Áldás kísérjen mindenkit az útján!
László Anikó és a ringatók csapata: Mayer Móni, Hofherrné Farkas Ágnes, Danics Ágnes, Gárdonyi Péter, Bende Rita, Habony Anikó, Gallóné Pataky Angéla, Hanacsek Lilla, Fórizs Éva, Kováts Krisztina, Somogyváriné Langer Magdolna, Sziklai-Erőss Katalin, Gergely Judit, Tánczos Hajnalka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ringatás Alaptanfolyam 2022 február

Ringatás Alaptan folyam   2022 Egyénileg egyeztetett időpontok szerint zajlik a képzés ebben az évben.  A képzés két napos. Mindkét nap 10:0...