2020. május 4., hétfő

Kedd esti távringatás / 2020.04.28.

A múlt heti tapasztalataink legcsodálatosabb képi kifejeződése Wallner G Ildikó festménye (IlDesignArt), amit tisztelettel köszönöm, hogy itt megjelenhet:


Messze jártunk térben és időben, és mégis itt voltunk. Többek között Atlantiszi lenyomatok gyógyulásában vettünk részt. A mély, mozdulatlan sötétségben rejtőző, és még manapság is intenzív hatással bíró minőségek megjelentek a ringatáskor: meg nem értettség, veszély, elszakadás, bizalomvesztés, fájdalom, nő és férfi közötti kapcsolódás az alá-fölé rendeltségben, önérdek és önvédemi mechanizmusok, bénultság, zsibbadtság, csalódottság, elhagyatottság ...
A folyamat során a férfi és a női oldalon kívül a bázis, a test tartóoszlopa - a gerincoszlop is gyógyult. Érdekes, mélyreható gondolatok merültek fel és a mandala átrendeződése is jelezte a nagy átalakulás léptékét: A megszokott referenciapontok eltűnnek - átrendeződik a tér. Megváltoznak a viszonyítási pontjaink, amikhez igazodhatunk, de végül mind eltűnik - s akkor mi van? Hol vagyunk? Hol vagyok? Ki vagyok? ...
Jézus jelenléte megerősítő és megnyugtató volt mindvégig. Ezek azok az érzések, amik igazán szavakkal nem átadhatók.
A folyamat során tehát jelen volt a két oldal, ha mondhatom így:
"A ringatást megelőzte az Om mantra zengetése, miközben megszólalt a sámándob is. Érdekes volt hallani az Om hangzását és a dob hullámait együtt. Mintha külön tereket keltenének életre, mintha együtt szólalna meg és zengené a "dalt" a férfi és a nő. ...
A sötétségen túl megjelent az a hatalmas fényes gömb, ami a múltkor ringatott bennünket. Most csak ott volt, s a testemet-lelkemet-egész lényemet átjárta a létezés bizsergető energiája."
"A fejemet is oldalra "kellett" fordítanom mindkét irányba , ez határozott és erőteljes mozdulat volt. Mintha szét kellett volna nézzek. Nekem az egyenrangúság érkezett ebben, amikor jobbra-balra egymás mellett vagyunk, nem alatt-felett. Ez megnyugtatott."
"Mielőtt megkezdtem a ringatást megszólaltattam a hangtálat, egyszerre volt mély és magas hangja. Aztán láttam, hogy egy aranyhajú, ezüstpáncélos férfit ringattam. Azon a testrészen ahol ringattam eltünt a páncél (ez a kép az előző ringatásnál is volt). Mintha folyamatosan védekezne ezért van rajta páncél. A férfi ringatása alatt női arcok jelentek meg. Először fájdalmas, majd megkönnyebbült szeretetteljesé vált az arckifejezésük."
"Földanya ... arca ragyogott a haja ezüstösen csillogott, szinte külön táncoltak a hajszálai, ekkor kipattantak a szemei és azt mondta: :-Segítek! Megjelent férfi és a nő. Újra a bánat, bizalmatlanság érzései kavarogtak, majd a nő szívéből egy fekete szilánkot húzott ki, a férfi szívébe pedig egy fénylő szilánkot ültetett."

Megpróbáltam összegezni a ringatók tapasztalatait, a megéléseket, a gyógyításokat, a gyógyulásainkat - mert mindenkihez érkeznek személyre szabott átrendeződések is oda, ahol épp tart az illető. Megpróbálom, de mindannyiszor rá kell jönnöm, hogy nem sikerül. Nem is sikerülhet, hiszen általánosságban leírni, átadni mindazt, ami történik egy egy ilyen alkalommal egyszerűen nem lehet. Aki kapcsolódik, aki belemélyed, az pontosan érzékeli ezt. Mi ringatók pedig sok mindent elmesélhetünk, de van az pont, amin túl nem megy. Ezért vagyok mindig bajban, amikor megkérnek arra, hogy meséljek a ringatásról: Nem igazán tudok mesélni. Inkább mindenkit arra hívok, hogy tegyen egy próbát. Egyelőre keddenként este legyen velünk a Szeretet-Terében, és figyelje meg, hogy mit érzékel. Ha sikerül, öröm. Ha nem érzékel épp semmit, az is öröm, amennyiben a szándéka megvolt rá. Tudjuk, hogy ha a figyelem a befogadás szándékára irányul, akkor a többi megtörténik ... és csak idő kérdése, hogy érzékelhetővé váljon.

Szeretettel várunk Benneteket ismét, 2020.05.05-én kedden este 19:00 - 20:00 között.

Addig is minden jót Nektek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ringatás Alaptanfolyam 2022 február

Ringatás Alaptan folyam   2022 Egyénileg egyeztetett időpontok szerint zajlik a képzés ebben az évben.  A képzés két napos. Mindkét nap 10:0...