2020. április 27., hétfő

Kedd esti távringatás / 2020.04.21.

A férfi és a női minőségek kiegyensúlyozódására kaptunk megtámogatást. A Férfi és a Nő sebeinek gyógyulására. Az Ember férfi és női aspektusainak harmonizációjára.

Férfi (masculin) minőségek: 
aktív – cselekvő – irányító – racionális – logikus – yang – apaság – férj - felnőtt – komolyság - mentális oldal – külső – kifelé forduló (extrovertált) - a látható oldal – amit megmutatunk – közvetlen – tudatos oldal – „frontvonal” – mindaz, amivel szembenézünk, amit feltárunk
A jövő – merre tartok - társasági - törekvés – önbecsülés vagy annak hiánya – önbizalom vagy annak hiánya – felelősség - stb.

A női (feminin) minőségek: 
passzív – befogadó – gondoskodó – figyelmes – érzékeny - yin – anyaság – feleség  - belső gyermek – játékosság - lelki oldal – érző – bánat vagy szomorúság – belső – titkos/bizalmas - kreativitás – művészet – képzelet - megfigyelő – önelemző – befelé forduló (introvertált) - az elrejtett – amit nem mutatunk meg – észrevétlen – tudattalan oldal – mindaz, amit elraktározunk – ragaszkodás – védelmezés – védőburok
a múlt – ahonnan jöttem – a gyermek – belső zsigeri érzetek – támogatás – az alap – a földdel/a bolygóval való kapcsolat - stb.

Ezekkel az aspektusokkal mindannyian rendelkezünk, vagyis a nőknek is van masculin, a férfiaknak pedig feminin oldala. Segítségükkel ráláthatunk arra, hogy milyen kapcsolatban vagyunk önmagunkkal és másokkal. Ha a két oldal között blokkot érzékelünk, akkor képet kaphatunk arról, hogy fennáll a kiegyensúlyozatlanság a belső és a külső világunk között – önmagunk és mások között – a létezés és a cselekvés között. Ha mindig magunk mögé hajítjuk azt, amivel nem akarunk foglalkozni, amivel nem akarunk szembenézni, vagy nem tudjuk elfogadni magunkban, akkor egyensúlytalanság keletkezik a tudatos és a tudattalan, a látható és a láthatatlan, a jövő és a múlt között.
A férfi és női minőségek egyensúlytalansága megmutatkozhat a külső - kimutatott, és a belső - elrejtett között, a társasági és a magán szféra között is, valamint az intellektus és az érzés, az értelem és az érzelem között, a cselekvés és a létezés, a haladás és a maradás között. 

Megjelent a gyermek, anyja mellkasán, és gyógyultak a szív sebei, a szívcsakra is. Fantasztikus és egyben csodaszép, ahogy különféleképpen, de megmutatta magát ez a gyógyítás: 
"A csakrákhoz érve a szívnél, hallottam dobbanását, majd megjelent előttem képben is egy szív, ami növekedett, most ezt a szívet álltuk körbe fényes lények. Nagyon sok fájdalom volt a szívben, majd átjárta a fény, majd zöld növények fonták körbe,de úgy éreztem ez kevés. Fizikailag is rátettem a kezem a szívemre, és Isten bocsánatát kértem az elkövetett bűnökért, megbocsátást a szívekben, valami elindult, lassan oldódni kezdett, egy folyó jelent meg, ami átmosta a szívet,és elkezdte elmosni a fájdalmat."
"Amikor a lábakról ismét a medence ringatására tértem egyszercsak megszületett egy gyermek,akit az anya a mellkasára helyezett, így ringattam őket amíg a szívcsakrához nem értem. A gyermeket a kezembe vettem magamhoz ölelve ringattam,úgy éreztem az anya szívcsakrája és a gyermek egyek. Miközben öleltem jött egy szív fájdalom,bánat majd elillant és a nő mellett egy férfi jelent meg. Átadtak egymásnak valamit,mintha visszaadták volna azt ami a másiké és kiegyenlítődött volna,ami azelőtt kibillent. Igazi társakká váltak,összekapcsolódtak."
"Egyszerre a tengerben egy sziget vált láthatóvá, egy polinéziai sziget… A partján emberi alakok, a tengerhez közelebbi részen nők ringatóztak, hajladoztak jobbra-balra, mögöttük férfiak ugyanúgy, csak ellenkező irányú mozdulatokkal, és közben énekeltek… Lelkem velük énekelt, szárnyalt…"
"Menet közben a kezembe került ismét a sámándob, és olyan ritmusban szólalt meg, mintha szívdobbanás lenne ... fantasztikus volt a zenével együtt ez a hangzás ... mély és erőteljes, határozott és tiszta ... "Itt vagyok! Élek! Jól vagyok!" üzenettel érkezett."

Ez a csodálatos folyamat zajlik tovább, ahogy a kedd esténkénti ringatások is, amire ismét szeretettel várunk mindenkit, aki szívesen kapcsolódik velünk együtt ebbe a Térbe.
Áldás!
László Anikó és a Ringatók kis csapata:
Danics Ágnes, Hofherrné Farkas Ágnes, Somogyváriné Langer Magdolna, Gallóné Pataky Angéla, Fórizs Éva, Gergely Judit, Bende Rita, Tarsoly Anikó, Habony Anikó, Gárdonyi Péter, Sziklai-Erőss Katalin, Hanacsek Lilla, Szegedi Andrea, Vlasits Ágnes, Tímár Andrea, Uniy Mária, Tánczos Hajnalka, Mayer Mónika, Kováts Krisztina, Mihályi Erzsébet, Kránicz Ágnes, Borbély Zsuzsanna, Matusz Csilla, Kelemen Annamária


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ringatás Alaptanfolyam 2022 február

Ringatás Alaptan folyam   2022 Egyénileg egyeztetett időpontok szerint zajlik a képzés ebben az évben.  A képzés két napos. Mindkét nap 10:0...