2020. április 20., hétfő

Kedd esti távringatás / 2020.04.07.

Kedd esti távringatás / 2020.04.07.

  "Hálásan köszönöm mindenkinek, aki bekapcsolódott a csoportos ringatásba. Csodaszép folyamatnak lehettünk ismét részesei.
Mennyei Anyánk / Nagyboldogasszony levette rólunk a keresztet, ölébe vett és úgy ringatott, dédelgetett. 
Égi üzenet: "Választhatjuk a szabadságot, de választhatjuk a szenvedést is. Nem a helyzettől függ, hogy hogyan érezzük magunkat. Sok még a félelem a szívekben. Szép fokozatosan gyógyul. Lélegezzünk lazán és mélyen, ez megsegíti a gyógyulást, a félelmek feldolgozását. Tegyünk meg mindent a testi-lelki-szellemi harmóniánkért. A többit bízzuk Istenre. Ő tudja, hogy mi a legjobb a számunkra. Feladat megtalálni magunkban ezt a bizalmat, s belehelyezkedni. Ekkor érezzük meg, hogy minden RENDben VAN.
Tiszteljük a földet, a vizet, a napfényt, az esőt, a levegőt (a szelet). Adjunk hálát és mondjunk köszönetet az ételért. Ne vegyük egyértelműen természetesnek, hogy van mit ennünk. Sok ember hal éhen most is a földön. Gondoljunk arra, hogy mi minden kell ahhoz, hogy az étel az asztalunkra kerülhessen. Áldjuk meg azokat az embereket, akik hozzájárulnak ahhoz, hogy legyen mit ennünk. Mondjunk mindenért köszönetet, amink van, s ami velünk történt, illetve történik épp. Kérjünk, ha segítségre szorulunk! Fogadjuk, ahogy kapjuk, s mondjunk köszönetet érte! Adjunk mi magunk is másoknak tiszta szívvel! Lássuk meg Istent mindenben! A szívtől szívig kapcsolódást tanuljuk épp. Ezért nem mehetünk közel egymáshoz, mert csak így keresünk más utat a fizikai közelségen túl, a valódi közelség, a valódi kapcsolódás megélésére."
Velünk voltak ismét a Felemelkedett Mesterek. Jézus szívéből a szivárvány összes színében ragyogó szeretet fény áradt felénk és emelt a magasba. Ez a szeretet árasztotta el a Földet. Megtörtént a szeretet lehorgonyzása a bolygón - a szeretet sugár a kristálymandala középpontjában lévő Srí Yantra csúcsán keresztül érkezett le, majd körkörösen kiáramlott minden irányban. A kristálymandala felfénylett.
Ebben a folyamatban sokan kapcsolódunk össze, nem csak Ringatók.
Az eltávozott lelkek is százával érkeztek e térbe, s támogatják a "Szeressük egymást, hiszen Egyek vagyunk!" tanulását a Föld bolygón. Tőlük is rengeteg szeretet áramlott be a térbe.
A ringatás közben többször láttam a citromfű leveleit. Ajánlom figyelmetekbe Gyuri bácsi leírását:

CITROMFŰ (Melissa officinalis)
Gyógyhatásai
Elsősorban idegerősítő és nyugtató hatásáról ismert. Alvási zavarokra, kezdődő depresszióra, idegnyugtatásra, ideges eredetű szívpanaszokra használjuk. Serkenti a máj működését, emésztésjavító, puffadásgátló. Izzasztó hatása is van. Szabályozza a pajzsmirigy működését és csökkenti a túlműködésből adódó idegességet. Menstruáció előtti idegfeszültség csökkentésére is alkalmas.
A benne található polifenolok antivirális tulajdonságúak, segítik az ajakherpesz gyógyulását, és felére csökkentik a vírusfertőzés kiújulásának gyakoriságát.

Elkészítés
Egy csapott evőkanál (3 g) teafüvet 2,5 dl vízzel forrázzon le, 15 perc után szűrje le. Ne használjon fémszűrőt.

Felhasználása belsőleg
Idegnyugtatásra, depresszióra naponta 1-3 csészével ihatnak belőle étkezések között. Ízesítés nélkül fogyasztandó. Görcsös, ideges hányás esetén apránként elkortyolgatva kell egy csészével meginni belőle. Vízhajtásra reggel éhgyomorra egy csészével igyunk.

Megfázás, influenza esetén izzasztásra használható, ágyban fekve, forrón kell ilyenkor meginni belőle legalább két csészével egymás után. Emésztésjavításra étkezés előtt fogyasszanak belőle egy csészényit. Ha alvásproblémákra isszuk, este, lefekvés előtt tanácsos egy langyos csésze teát elkortyolgatnunk.

Napi egy-három csészével korlátlan ideig iható.
Gyermekeknek 1 éves kortól hígítva adható (egy teáskanál teafű 2,5 dl vízhez).
Felhasználása külsőleg
Sebfertőtlenítésre, övsömörre, daganatokra, zúzódásra, reumatikus fájdalomra bedörzsölőként használjuk a teáját.
https://gyorgytea.hu/gyorgyteak/egyedi-teak/citromfu-tea/
Áldás mindannyiunkra!" (László Anikó)

   "A ráhangolódáskor megható, felemelő érzés vett erőt rajtam, megkönnyeztető pillanat volt…
Azután elkezdtem a ringatást, - imitáló mozdulatokkal. Ringattam, ringattam lágyan, s egyszer csak Thoth jelent meg a ringató asztalon (amikor a segítőket behívtam előtte, közöttük is ott volt 😊). Hát valóban, eddig csak kaptam tőle, max. köszönetet mondtam neki, most itt az ideje, hogy adjak is…. Ringattam elég hosszan, s a végén madár képében elrepült…
Ezután jött Szűz Mária (már az előző keddi ringatásnál is ott volt) mellén a kisfiával, a kis Jézussal, így ringatóztak… A fej ringatásánál sokáig időztem…
Miután tovatűntek, egy aranysárgán fénylő gömb jelent meg az asztalon, ezt ringattam, ringattam, majd kis idő múltán a gömb megnövekedett, én beszálltam, s ilyenformán felemelkedtünk… Egyre feljebb, egyre feljebb a világűrbe, ott lebegtem benne, majd egyszeriben sok kis fénylő gömböcske vált ki a nagy gömbből, s szétszéledtek a tér minden irányába… Az jutott eszembe, vitték a fényt mindenhová… Majd visszatértem a gömbben a Földre. Láttam, hogy a Földet északi fény-szerű, gyönyörű fényözön vette körül, ami azután átváltozott aranysárga színűvé, s mintegy napkoronaként keretezte a Földet a továbbiakban… Valahol felsejlett a Szeretet Egysége szimbólum is… Ekkor leültem, mélységes hálaérzés töltött el, majd lefeküdtem a masszázs asztalra, s csak úgy voltam… Mintha légpárnán lebegtem volna, ringatózva, boldogságban… 😊
Köszönet és hála mindannyiunknak 🙏, hisz közösen hoztuk létre ezt a szeretet-erőteret, ahol ennyi csodás megélést tapasztalhatunk…
Még egy megjegyzés: különös, hogy normál, „testközeli” ringatásoknál korántsem tapasztalok meg ennyi mindenféle élményt, mint ezeknél a „távringatásoknál”… 😊"(Gárdonyi Péter)

  "Nekem most inkább érzetek jöttek erősebben, képek kevésbé. A hangolódásom kicsit belecsúszott 7 utánra, de nem bántam, majd így, most kapcsolódom-gondoltam. Megdöbbentem, hogy ahogy lefeküdtem, "belezuhantam" egy pillanat alatt olyan relax állapotba, amit máskor percek alatt érek el. Csodálatos, bizsergő, életteli , mégis nyugodt élmény. Nem is tudom, hogy most ringattam e vagy csak hagytam lenni, ami volt... lélegeztem. Nem éreztem a "kezdetet" és ettől kicsit zavarba jöttem, ekkor napnál világosabban éreztem a fejemen a lehúzó mozdulatokat. Elmosolyodtam, tudtam engedbem kell a gondolataimat, elvárásaimat... beleengedtem magam... Végtagokat nagyon intenzíven érzékeltem. A kezeim olyan megkönnyebbülést kaptak. A végén oldalra fordulva pihentem még és bele is aludtam. 10h-kor ébredtem és nagyon mély volt, ennyit tudtam. Nehezemre esett a még éber családtagjaimra figyelnem.
Ma reggel mély kapcsolódásom volt Földdel-Fákkal... "még csak " vagyok. Átjár újra, ahogy Péter megosztását is olvastam. Hála. Áldás a folyamaton, ami zajlik. 😊🌈💖" (Bende Rita)

  "A keddi ringatásnál Ritához hasonlóan nekem is inkább érzetek jöttek. A kezdésnél láttam és éreztem, hogy sokan vagyunk kör alakban egymásba kapaszkodva. Mindenki fehér ruhában, olyan angyali volt. Végig egy burokban éreztem magam érzékeltem a külvilágot, de valahol máshol voltam. Az egész testemben éreztem a rezgést a hullámzást. A csípő/medence ringatásnál jött egy érzés, hogy egy bölcsőt ringatok, amiben egy gyermek van. Átöltem s elárasztott a szeretetteljes hála érzése. Aztán nem tudom egyszerűen csak voltam. A ringatás végén szembesültem azzal a képpel, hogy a négy gyertya, amit meggyújtottam egy keresztet formált. S az oltárra került a Srí Yantra az készülődés utolsó pillanataiban. Áldottnak érzem magam. Nagy-nagy védelem alatt éreztem magam." (Somogyváriné Langer Magdolna)

  "Múlt hét óta érzem az összekapcsolódást, ahogy közeledett az időpont egyre erősödött ez a kapocs. Reggel úgy ébredtem, hogy mindenféle előzmény nélkül a jobb vállam, karom beállt, minden aprócska mozdulás fájdalmas volt, úgy éreztem, mintha súlyos teher nyomná. Napközben elmúlt. Érdekes volt ez a ringatás, sok megrázó képet láttam (ezeket nem részletezem), félelmet és fájdalmat éreztem, egyszer jött a gondolat, hogy túl sok kiszállok, aztán követte a nyugodtság, hogy csak engedjem történni. A szeretet térbe megérkezve egyből erős hullámzást éreztem, mindannyian egyszerre ringattunk. Az első kép, hogy sötétségből felnyúló rengeteg kéz tartja a Földet, ami egyre fényesebb. Majd folyó finom áramlásába érzékeltem a ringatott embereket. Egyszer csak erős fájdalom jelentkezett a mellkasomban, olyan volt mintha meghasadna a szívem, előttem Földanya feküdt, kezem a szívcsakrájára tettem így ringattam. Egyre erősödött, úgy éreztem nem bírom ezt a fájdalmat, lélegeztem. és tudtam minden rendben van, engedtem tovább. Pink majd ibolyaszín fény kavargott a szívcsakránál, majd egy nyakék formájában megpihent Földanya nyakában. Ezután sodródtam az árral, lélegeztem és figyeltem. Embereket láttam körbe láncolva az ő fájdalmukat éreztem, zuhogott az eső felnéztem és Földanya szeméből potyogó könnyeket láttam, melyek leoldották, elsodorták a szorító köteléket. Aztán csökkent a fájdalom is. Szépen lecsendesedett és lassan lezárult a ringatás, azóta mélységes nyugalom, minden rendben érzés van bennem." (Hofherrné Farkas Ágnes)

  "Az egyik ringatottunktól is kaptam egy személyes megosztást, amiben arról ír, hogy úgy érezte, akadályoztatva van a folyamat. Kb. félidőben tudott igazán belelazulni, és átadni magát a történéseknek. Külső akadályozó erőket érzékelt, ami azért érdekes, mert a ringatás elején jómagam is nagyon sok félelmet éreztem a térben. Ma kaptam egy másik írást, ami pont ennek a félelemnek a kollektív tudatba íródásának a lehetőségéről szól. Nos, emiatt is érzem még intenzívebben, hogy a keddi ringatások a megváltás lehetőségét adhatják sokak számára.
Visszatérve a saját megéléseimhez, sötét részeket is láttam a térben, és valóban nehezen indult a folyamat. Érdekes, hogy kb. félidőnél elmondtam az Ima a Mindenséghez imádságot hangosan, a kezeimet a szívemre téve. Ekkor aztán elindultam egy fényalagúton. Itt egyedül voltam, láttam a többieket ringatni. Amikor felértem, egy óriási sötét kereszt állta az utamat. Nagyboldogasszony megfogta és leemelte, kiemelte a térből ezt a keresztet, majd az újjászületett Lelket (mindannyiunkra értendően), a Világot magát ringatta az ölében.
Amikor visszaérkeztem, megfogtuk egymás kezét, közöttünk kavargott a tér, hófehér, puha felhőket láttam. Ezt követte a Szeretet lehorgonyzása a Földre. Selyemfényű, nagyon finom rezgésű energiaoszlopok érték el a Föld különböző pontjait.
Nagyboldogasszonyt és a körben állást a ringatottunk is látta. Ahogy a többi ringatónál is megjelentek ezek a képek, a tisztulás, a sötétségből való kiemelkedés, és a magzatpóz ... az újjászületés." (László Anikó)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ringatás Alaptanfolyam 2022 február

Ringatás Alaptan folyam   2022 Egyénileg egyeztetett időpontok szerint zajlik a képzés ebben az évben.  A képzés két napos. Mindkét nap 10:0...