2020. április 2., csütörtök

Kedd esti távringatás / 2020.03.31.

A távringatásról beszélgettünk, kérdések és válaszok váltották egymást, miközben érezni kezdtem, hogy van itt még valami. Valami sokkal nagyobb, ami eddig még nem merült fel a gondolatok között.
Egyre erősödött bennem az érzés, hogy ha egyetlen ember ennyire mélyen érzékelni képes a ringatás hatását akkor is, ha közte és a ringató között több száz, akár több ezer kilóméter van, akkor ez egyszerre több résztvevővel is működik. Azt már megtapasztaltuk, hogy milyen fennséges, amikor többen ringatunk meg távolságból egy embert, s mennyire együtt van a ringatók csapata, anélkül, hogy előre megbeszélnék bármit is. Most azt terveztük, hogy több vállalkozó szellemű ringatóval rengeteg embert ringatunk meg egyszerre. Március 31-re meghirdettük ezt a felajánlást, mely szerint szeretettel adjuk mindenki számára a távringatást, aki fogadja, befogadja azt. Most pedig szeretettel osztjuk meg Veletek a tapasztalatainkat. Ha úgy érzed, hogy te is szívesen bekapcsolódnál ebbe a csoportos, lélekemelő folyamatba, akkor tarts velünk április 7-én, kedden este 19:00 órakor.

Első, mindenki számára elérhető távringatásra hívás: 2020.03.31. kedd este 19:00 órakor

A hozzánk kapcsolódók / ringatottak tapasztalataiból:
"Köszönöm! Hittem is meg nem is, de lefeküdte, igyekeztem ellazulni - és egyszer csak - jött! Először a térdeimen, lábamabn éreztem a ringatást, aztán már mindenütt. átsuhant az agyamon: Ez nem lehet igaz! - Éreztem a szeretetet! (kaptam és adtam), a hálát...Jöttek képek - és elúsztak...Aztán...nem tudom. Azt hittem, percek voltak. Ébredeztem...A szomszéd szobából áthallatszó óraütésre eszméltem. ...Nyolcat kongatott! Még hosszú percekig benn maradtam a hullámzásban. ... Azután elcsitult lassan. Üresség volt bennem a szó jó értelmében. Béke, amiben nincsenek gondolatok." (Kiss Ágnes)

"... Olvastam, zenét, hallgattam. Olyan lassú volt az egész." (Bodnár Imre)

"... A visszajelzések alapján megnyugvás, békesség van a lelkükben a ringatást követően és egy biztonság érzet. Az elmondás alapján érzik a ringatást és érzik a szeretetet. a változást, a kinyílást. Még akkor is létre tud jönni a kapcsolódás, mikor azt gondolná az ember, hogy hát én erre nem vagyok képes." (MAona táncosok)

A Ringatók tapasztalataiból:
" ... Részemről is nagyon szép megélni az összefonódást, a támogatást. Néha egy-egy személyt olyan fényesen érzékelek, hogy magam is meglepődöm... Elkezdődött egy nagyon lágy finom ritmusú ringatás. Éreztem magamon, a testemen és éreztem, ahogy az tovább áramlik és kapcsolódik. Éreztem, ahogy szinte belezuhanok az óceánba és láttam, ahogy Földanya megjelenik és szinte üzente, hogy hol milyen ringatásra van szüksége. És akkor az én testem is úgy és annak megfelelően ringott. Nagyon finom, nagyon pici ringatásban. Aztán volt, hogy teljesen elcsendesedett a testem és "csak" belül zajlott a folyamat, ahogy Földanya igényelte. Különleges pillanatok voltak, amikor megszűnik idő és tér." (Danics Ágnes)

"... Kis hangolódás, kapcsolódás, ima, hogy szolgálni tudjam a folyamatot.  Aztán lefeküdtem az ágyamra és átadtam magam a "saját" és közös ringatásunknak. Nekem érzetek jöttek, éreztem hol "járok" a folyamatban. Sok oldódás a térdnél, félelmek engedődtek, szétolvadtak... aztán a jobb karnál éreztem a férfiak haragját, fájdalmát a háborúk, harcok, fájdalmak miatt  és ami még erős volt, hogy fájdalmas, amikor a Nő nem bízik benne, hogy ez változhat, hogy tudnak változni és oltalmazó Férfiként erősekké válni akkor is, ha még ott a harcos vér bennük. Átlélegeztem, hagytam ezt a haragot lenni. A női részem figyelt, megértette, meghallotta és a bizalmat választotta, ezentúl MINDEN Férfiban a potenciális változni tudó, megújúlni és békét választó Férfit láthatjuk, akármi is a jelenlegi állapota, akármilyen erős is a régi tapasztalás a rengeteg bántásról. Itt a vége ennek.
Nagyon jóleső volt beleérkezni ebbe a bizalomba, megbocsátásba.
Sok gondolat is tisztult , sok mély levegővétel volt közben, amik a szívet támogatták a nyitásban.  Lassan lecsengett... a végén egy oldalringatás már csak elsimította a megtörtént találkozás folyamatait, teljes belepihenés volt. Egy órát tartott a ringatás.
... és most olvastam egy ringatott kommentjét, hogy ő  is 8-ig érzékelte.

Nekem fantasztikus, ahogy lehet érezni elejét-végét. A végén ott voltunk együtt , a Szeretet gömbjeink nekem olyan képben jelent meg, mint mikor a szappanbuborékok összekapcsolódnak. ... " (Bende Rita)

"... A meditáció után a ringatás nem ment, így elfogadva a helyzetet jelen voltam és figyeltem. Az első kép egy gyönyörű pihenő nő. Éreztem, hogy sokan vagyunk és erősen tartjuk egymást. Majd éreztem /láttam a Föld emelkedését és hogy fényesedik. Tiszta vizek, erdők képei villantak fel. Láttam ahogy együtt vagyunk mindannyian a térben és éreztem, hogy egy felsőbb erő vigyáz ránk. Ezután már csak úgy voltam." (Somogyváriné Langer Magdolna)

"... A Föld-Ég kapcsolódás és a ráhangolódás után elindult a ringatás lassú, nagyon lassú ütemben, nagy, nagyon nagy amplitúdóval... Úgy éreztem, hogy a Föld óceánjait ringatom benne a halakat, a delfineket, a bálnákat, rajta a kis lélekvesztőikben hánykolódó menekülteket... A víz hullámos volt, később kisimult, a Hold tükröződött a felszínén, mintha ő is ringatózna... Később mintha bekapcsolódtak volna a ringatásba a Föld többi vizei is...
Ringattam tovább, a láb ringatásnál a masszázs asztalon egy erőteljes férfi alak jelent meg, nekem az Atlasz név ugrott be... A fej ringatásnál egy római harcost érzékeltem, (Mars Isten?), a sisaklehúzásnál lejött a színes "bóbitás" fém sisakja, a páros karringatásnál kiesett a kezéből a kard, a pajzs.
A végén az asztalon egy női alak vált láthatóvá, s úgy éreztem, hogy azokat az anyákat ringatom, akik elvesztették gyermeküket... A női alak azután átsejlett Szűz Máriába, kicsit csodálkoztam ezen, de eszembe jutott, hogy tulajdonképpen Ő is egy olyan anya, aki elvesztette a gyermekét...
A ringatás végén felemelő, hálatelt érzésem volt. ..." (Gárdonyi Péter)

"Én magzatpózban ringattam a Földet, átölelve, mint a kispárnámat. Sok víz, folyás, áramlás, vízesés, zuhatag, tenger volt benne. Nagyon megnyugtató volt, majdnem sírós." (Matusz Csilla)

"A ringatásra fél  7-kor elkezdtem készülődni, zsizsegös napom volt,így hagytam időt  lecsendesedni. A ringatás  előtti  napon és a kezdés  előtt  is elég  erős  hányinger  tört  rám,még  utána  is éreztem, közben  viszont  egyértelműen  a tisztulási  folyamattal megszűnt. Hihetetlen  élmény  volt megtapasztalni  ezt az erős  összekapcsolódást. A ringatás  kezdetén  erős  égi  támogatást  érzékeltem, mintha  angyalszárny ölelne körbe minket, ezután  a földet  láttam  tisztulni,ugráltak  a képek, erdő, folyó, tenger váltakoztak. Néha  egy egy arcot láttam  felvillanni,majd  lecsillapodott, földanya feküdt  előttem  magzatpózban,rengeteg vékonyka ezüstös  szál  kapcsolódott hozzá,így ringattam majd szépen  lassan elcsendesedett  minden... Köszönöm, hogy részese lehettem ♥️" (Farkas Ágnes)

"...Elmélyültem ... furán éreztem magam az elején ... Egyszer csak előkerült a jin-jang jelkép mélypiros-kék változata, Földanya piros volt. Amikor elkezdtem ringatni bizsergett mindenem, a tenyeremben lüktetett az erő. Egyszer csak növekvő fák jöttek mindenhonnan, fekete, sötétbarna színekben, aztán minden kizöldült és az Élet virága aranyló szinben tűnt föl előttem." (Tarsoly Anikó)

"... A megérkezés után egy fényes oszlopszerű képződmény jelent meg alattunk, amin belül elkezdett emelkedni a Föld. A kezeink közé simult, ahogy körben álltunk. Először a bolygó energiái tisztultak. A vizek, a levegő, a föld maga, mint amikor az emberi test is elkezd méregteleníteni, s megtisztul mindattól, ami számára nem az életet szolgálja. Hatalmas erejű fényzuhanyt kapott a Föld, de nagyon nehezen engedte át magán. Az északi sarkkörig könnyedén lejutott, de utána afféle sűrű térbe érkezvén, mintha megállta volna. Tovább folyt a ringatás, és máshonnan (Fénytestvéreinktől) is érkezett tisztítás, apró aranyszemcsés formában. Ennek hatására minden eloszlott, ami nem valódi. ...
Földanya jobban van a múltkori állapothoz képest, de a szeme még csukva van. Pihen.
Az emberek ringatásakor nekem sok arc jelent meg, ismerősök, ismeretlenek. Majd láttam felettünk egy hatalmas forgó gyémántot, és kinyílt egy kapu, ami egy alaguthoz vezetett. Ezen az alagúton egy emberformájú lény érekezett, aki hozott egy üzenetet. Az a bizonyos aranypor, ami a bolygó tisztítását is megsegítette, arra is szolgál, hogy az emberek szívében található Szeretet-fény-magot felélessze (akiben ez még aludt). Majd hívott, hogy menjünk vele. Elindultam, s láttam, hogy sokan vagyunk, fehér, fényes emberalakok, akik az alagútban megyünk előre. A végére értünk az alagútnak. ... nyugalom és biztonság volt a kísérőnk.
Majd megint a Szeretettérben voltunk, ami most más volt, mint korábban. Mintha nagyobbra nőtt volna. Jól látszott, hogy a bolygón tovább haladt a fényzuhany. Aranyfehér ragyogásba borult az egész bolygó, majd, amikor elállt a zuhany, akkor felragyogott a Föld a maga tökéletes, csodálatos, varázslatosan szép, kék színében pompázva. ... " (László Anikó)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ringatás Alaptanfolyam 2022 február

Ringatás Alaptan folyam   2022 Egyénileg egyeztetett időpontok szerint zajlik a képzés ebben az évben.  A képzés két napos. Mindkét nap 10:0...